Sådan fungerer Hyre

Download og kør.
1

Download appen og opret en konto med MitID

For at leje en bil hos Hyre skal du bruge mobilappen. Du betaler ikke for medlemskab, men tilmelder dig gratis og sikkert med MitID. Når du er tilmeldt, bliver du bedt om at tage et foto af dit kørekort og i løbet af få sekunder, er du køreklar til at leje med Hyre.

bank id
2

Tilføj betalingskort

Tilføj et betalingskort og opret en betalingsprofil. Hvis du vil adskille privat- og erhvervskørsel, skal du oprette en profil til hver.

bank id
3

Kør nu eller reservér til senere

Hvis du har brug for en bil her og nu trykker du ”Kør nu”. Så er bilen din i de næste 24 timer. Du kan til enhver tid returnere den, og du betaler kun for den tid, du har brugt bilen. Hvis du ønsker at bestille en bil på forhånd, trykker du ”Reservere” og vælger afhentnings- og returtidspunkt. Når du reserverer en bil på forhånd, betaler du for den tid, du har booket, også selvom du returnerer bilen tidligere.

bank id
4

Tag billeder af bilen både før og efter

Både når du henter og afleverer en bil, skal du tage billeder af den for at dokumentere tilstanden før og efter. Du kan tage lige så mange billeder du vil, også under udlejningen.

bank id
5

Lås op med din mobil

Din mobil er din bilnøgle, så du i princippet altid er køreklar. Appen opretter forbindelse via Bluetooth, så du kan låse bilen op med et enkelt klik. Husk at slå både Bluetooth og lokalitetstjenester til.

bank id
6

Benzin, diesel og el

I alle biler ligger der et betalingskort, som du kan bruge hos Circle K til benzin, diesel eller el-opladning. Når du bruger kortet bliver udgifterne registreret og samlet i appen i din Hyre-booking. Kan du ikke nå at tanke op, inden du afleverer bilen, er det ikke noget problem. Vi udregner forskellen på forbruget mellem afhentning og returnering, og opkræver eller indsætter differencen automatisk på din konto.

bank id
7

Nem parkering med EasyPark

EasyPark er integreret i Hyre-appen, så det er bare den, du skal bruge, når du skal betale for parkering. Så slipper du også for alt bøvlet med flere parkeringsapps. Og endnu bedre: når du starter bilen efter parkering, stopper vi automatisk betalingen. Nemt og enkelt.

bank id
8

Du kan til enhver tid forlænge lejen

Hvis du har brug for bilen længere end beregnet, kan du se, hvor længe den er tilgængelig og forlænge din reservation i appen.

bank id
9

Flere chauffører - én pris

Hvis I er to eller flere, der skal skiftes til at sidde bag rattet, kan I alle få adgang til den samme booking i appen. Det er gratis! Alligevel er alle tilmeldte chauffører dækket af forsikringen.

bank id
10

Hvis uheldet er ude

Hvis den bil, du henter, har synlige skader eller du selv kommer ud for et uheld, kan du anmelde det direkte i appen. Når du henter bilen, kan du også se, hvilke skader der allerede er anmeldte og dokumenterede. Så du undgår at spilde tiden på ridser i lakken, du alligevel ikke har noget med at gøre.

bank id
11

Fuldt overblik i appen

I appen får du det fulde overblik over alle de gange, du har lejet med Hyre. Vi har også en web-app, der gør det nemt at downloade dine kvitteringer i PDF- format, hvis du har brug for det.

bank id