Lejebil for hele virksomheden

Derfor bør du leje bil til din virksomhed gennem Hyre

Med en virksomhedskonto kan du give dine ansatte alle fordele ved at have en bil uden at eje den. Alle omkostninger bliver sat på virksomhedens regning. På den måde sparer virksomheden både tid og penge, og det er lige så enkelt, som at leje en bil privat.

Spar penge

Med Hyre kan du reducere bil omkostningerne for din virksomhed med over 50%.

Enkelt for de ansatte

Med over 250 biler i København kan de ansatte spare tid i forhold til at tage offentligt transport.

Bedre for miljøet

En delebil erstatter ca. 10 private biler, hvilket giver mere plads til bedre byrum og grønne arealer.

Alt som en erhvervskonto burde kunne gøre

Giv dine ansatte tilgang til at bestille selv

Med en virksomhedskonto slipper dine ansatte for at lægge ud for rejsen og kan nemt og enkelt bestille på virksomhedens regning.

Bestil bil på andres vegne

Som administrator kan du bestille en bil på andres vegne via app eller webportalen. En SMS med link til bookingen sendes automatisk til lejer. Vi fikser resten.

Alle omkostninger bliver samlet på en faktura

Alle omkostningerne som er knyttet til turen såsom lejepris, vejafgifter og kilometer kørt, bliver automatisk kalkuleret undervejs. Du kan også betale for parkering og brændstof direkte i appen, så alle omkostningerne samles på den samme faktura.

Allokér omkostningerne til en specifik afdeling eller projekt

I virksomhedsportalen kan du tilføje op til to felter, som skal udfyldes ved bestillingen af en lejebil. Dette er for nemt at kunne fordele omkostningerne bedst muligt. For eksempel kan du sætte den op med et projektnummer, et afdelingsnummer eller andet, som passer til din virksomhed.

Få et overblik med detaljerede rapporter

I virksomhedsportalen får du som administrator fuld kontrol over alle aktive og tidligere bookinger. Du kan hurtigt eksportere detaljerede regskabs- og brugsrapporter til Excel, så du kan bearbejde dem, som du vil.

Ofte stillede spørgsmål

Koster det noget at have en virksomhedskonto?

Nej, der er ingen faste omkostninger forbundet med at have en virksomhedsprofil hos Hyre. Du bliver kun opkrævet betaling, når du lejer en bil, og du kan tilføje så mange ansatte, som du ønsker.

Kan jeg få alle omkostninger på samme faktura?

Ja, du kan søge om at få en månedlig faktura eller en enkelt faktura, når du opretter en virksomhedsprofil, og du får svar inden en arbejdsdag.

Er der andre lejepriser for virksomheder?

Du betaler samme lave lejepris uanset om du lejer bilen privat eller gennem din virksomhedsprofil.

Skal jeg have en ekstra bruger i tillæg til min virksomhedsprofil?

Nej, du har samme bruger uanset om du lejer via virksomheden eller privat. Den eneste forskel er, at du vælger en anden betalingsmetode, når du bestiller en bil.