Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hvor finder jeg Hyre?

Hyre findes i København, Stockholm i Sverige, og Oslo, Bergen, Trondheim i Norge.

Hvordan åbner jeg bilen?

Nøglen er din mobil, som du låser bilen op med. Appen opretter forbindelse til bilen via Bluetooth, og du låser den op med et enkelt klik.

Hvad er aldersgrænsen for at leje en bil fra Hyre?

Du skal være fyldt 20 for at leje en bil fra Hyre. Der pålægges et ekstra forsikringsgebyr for kunder under 23. Alderen på din yngste chauffør bestemmer prisforøgelsen på lejetid og km:

20 år: 20%,

21 år: 18%,

22 år: 16%.

Hvordan får jeg adgang til Hyre?

Du bliver bruger ved at oprette en konto med MitID. Vi tjekker automatisk, om dit kørekort er gyldigt.

Hvordan fungerer kreditvurderingen?

Vi kreditvurderer alle, der opretteren ny konto hos Hyre. Det er en del af registreringsprocessen. Vi gør dette for at sikre, at vores kunder er solvente, så vi kan opretholde et fordelagtigt tilbud.

Hvilke kørekort kan godkendes?

Vi accepterer alle europæiske kørekort i kreditkortformat. Hvis du har en anden type kørekort, beder vi dig inkludere en bekræftelse fra Færdselsstyrelsen om, at du har et kørekort, der gælder i Danmark.

Hvordan lejer jeg en bil?

Du har nu to muligheder i appen: 'Kør nu' og 'Reservér'. Vælg 'Kør nu', hvis du skal bruge bilen her og nu. Alle ledige biler i nærheden af dig vil nu blive vist på kortet. Den bil, som du vælger, kan afhentes inden for de næste 24 timer. Når du booker med 'Kør nu', betaler du kun for den tid, som du bruger bilen. Hvis du ønsker at booke en bil til senere brug, så skal du trykke 'Reservér'. Vælg afhentnings- og afleveringstidspunkt og se på kortet hvilke biler, som er ledige i den valgte periode. Vælg den bil, der passer dig bedst og bekræft din booking nederst på skærmen.

Hvordan annullerer jeg en booking?

Hos Hyre er det er gratis at annullere en booking i op til 24 timer, inden udlejningen begynder. Læs Hyres vilkår for eventuelle gebyrer ved en annullering her: https://www.hyre.dk/vilkår/priser/

Hvordan fungerer kontrollen med skader?

Før du kan sætte dig ind bag rattet, og før du afleverer bilen, skal du uploade billeder af den. Billederne er din sikkerhed for, at bilen bliver afleveret i samme stand, som da du hentede den. Du kan tage lige så mange billeder, du vil. Både før, under og efter udlejningen.

Hov! Jeg kom til at tage billeder af den forkerte bil.

Bare rolig. På booking-skærmen går du bare ind på ’Tag flere skadeskontrol billeder’ og tag lige så mange billeder, du vil, for at dokumentere bilens tilstand

Jeg har problemer med at få forbindelse til bilen.

Sørg for at du har aktiveret Bluetooth og lokationstjenester. Hvis de er tændte, og det stadig ikke virker, så ring til os på tlf. +45 52 51 26 99 og vi hjælper på stedet.

Jeg har problemer med at starte bilen.

Det kan skyldes, at bilens startspærre er slået til. Prøv at låse bilen op igen ved at bruge ’Lås op’ i appen, dobbelttjek at bilen er sat i 'Park’ og tryk på bremsepedalen. Og prøv så igen.

Hvad sker der, hvis jeg mister min mobil eller den løber tør for strøm?

Du kan sagtens bruge en andens mobil og logge dig ind med dit eget MitID. Hvis det ikke er en mulighed, så ring til os tlf. +45 52 51 26 99 og vi hjælper på stedet.

Hvordan kommer jeg i kontakt med Hyre under udlejningen??

Du kan til enhver tid kontakte os – enten via chatten på appen, ved at ringe på tlf. +45 52 51 26 99 eller ved at sende os en e-mail på hej@hyre.dk

Kan vi være flere chauffører?

Ja, du kan tilføje lige så mange chauffører, du vil. Det er oven i købet gratis hos Hyre. Det eneste, du skal gøre, er at vælge 'Tilføj ekstra fører' på bookingskærmen i appen. Men husk, at den eller de personer, du tilføjer, skal oprette deres egen konto, så de også har adgang til lejemålet i appen og selvfølgelig have et godkendt kørekort.

Hvor kan jeg parkere bilen?

Du kan sætte bilen, hvor du vil, men Hyre er ikke ansvarlig for din parkering under lejeperioden. Du skal selv stå for parkeringsafgiften og for eventuelle P-bøder. Du kan bruge bilens faste parkeringsplads gratis under hele udlejningen.

Hvad sker der, hvis jeg bliver forsinket med aflevering af bilen?

Du kan forlænge din leje under 'Udvid leje' på reservationsskærmen. Hvis det ikke virker, betyder det, at en anden har booket bilen efter dig. I så fald skal du kontakte os på chatten eller på tlf. +45 52 51 26 99.

Skal jeg vaske bilen, inden jeg afleverer?

En god regel er, at aflevere bilen i samme stand, som du selv ønsker at hente den. Husk altid at rydde op indvendigt og tør evt. rat og gearstang af med håndsprit.

Jeg har fået en bøde - hvad gør jeg?

Hvis du selv er skyld i bøden, skal du også selv betale den. Få den ud af verden med det samme så du undgår rykkergebyrer og ekstra omkostninger fra P-selskaberne.

Kan jeg køre til andre lande?

Ja, du kan frit køre Hyre i alle EU-lande og Norge. Kontakt os, hvis du også vil køre til andre lande.

Kan jeg returnere bilen, inden lejeperioden er slut?

Hvis du har bestilt en bil ved at bruge 'Kør nu', betaler du kun for den tid, du har brugt bilen. Hvis du har lejet en bil på forhånd ved at bruge 'Reservér', betaler du for hele den periode, du har reserveret. Lejeprisen bliver altså ikke nedsat, selvom du afleverer bilen, før du skal.

Kan jeg aflevere bilen, hvor jeg vil?

Alle Hyre-biler har en fast plads, hvor de både afhentes og afleveres. Det kan du se i appens parkeringsbeskrivelse. Sørg for at parkere bilen lovligt, inden du afslutter udlejningen. Hvis bilen var ulovligt parkeret, da du hentede den, eller stod lidt skævt i forhold til parkeringsbeskrivelsen, så gentag ikke fejltagelsen. Så er det nemlig dig, der kommer til at stå til ansvar for en eventuel P-bøde.

Hvornår bliver det reserverede beløb frigivet?

Det reserverede beløb bliver frigivet, når du har afleveret bilen..... Hvis vi ikke kan trække beløbet, vil det blive trukket fra det reserverede beløb, og det resterende beløb vil blive frigivet.

Mit lejemål er negativt på afregningen, hvad betyder det?

Vil det sige, at Hyre skylder mig penge? Hvordan kan det lade sig gøre? Hvis din afregning er negativ, udsteder vi et værdibevis. En voucher, som du kan bruge næste gang du vil leje en bil hos Hyre, eller som du kan gemme til senere brug.

Hvad er dækket af forsikringen?

Vi har en af markedets allerbedste forsikringsaftaler med dækning op til 1 mio. kr. Læs hele forsikringsaftalen her: https://www.hyre.dk/vilkår/forsikring/

Hvad er selvrisiko?

Den lejede bil er ansvar- og kaskoforsikret hos If Skadeforsikring.

Ansvarsskader: 5 000 kr.

Kasko- og Brandskader: 5 000 kr.

Tyveri og røveriskader: 5 000 kr.

Glasskader: 5 000 kr.

Hvad er inkluderet i lejeprisen?

Lejeprisen inkluderer forsikring og 150 km kilometer pr. dag. Hver lejedag giver yderligere 150 km kilometer, og du kan frit fordele kilometerne over hele lejen. Brændstof og ekstra kørte kilometer kommer oven i.

Skal jeg aflevere bilen med fuld tank?

For din egen økonomis skyld er det bedst at aflevere bilen med fuld tank. Vi beregner antallet af liter på tanken før og efter udlejningen.

Jeg har haft et uheld - hvad gør jeg?

Sørg for at ulykkesstedet er sikret, og situationen er afklaret, før du gør andet. Når det er på plads kontakt da vores kundeservice på chat eller telefon +45 52 51 26 99. Såfremt det er en forsikringsskade, så er vejhjælp inkluderet i forsikringen (med selvrisiko på 5000 DKK for skadens samlede omkostninger inklusiv vejhjælp).